Uniek voetbaltornooi: win een goudstaaf van 5.000 euro

Wim Cuffez
Redactie KW

Op 2 juni kunnen onze betere voetballers een zaakje doen. Er wordt immers een gloednieuws zaalvoetbaltornooi georganiseerd. The winner takes it all: een goudstaaf van 5.000 euro.

CDS is een vzw, die opgestart werd door zeven ervaren voetbalkenners. Hun doel bestaat erin high end evenementen te organiseren, waarbij kwaliteit en beleving vooropstaat voor de sporter die zich bevindt in de subtop van zijn sport en nog kan groeien naar een hoger niveau. CDS, Champions Define Sport, geeft ook gefundeerd advies aan sportclubs in verband met management, audits, events en juridische dossiers.

CDS pakt op 2 juni uit met een origineel tornooi, Golden Tournament 2018. Het is een speciaal zaalvoetbaltornooi op het kunstgrasveld van Eclair Hockey Oostende, waarbij twintig ploegen met vijf tegen vijf op een terrein van 20 bij 40 meter voor de eindzege zullen strijden. Alleen de winnaar wordt beloond. The winner takes it all. Hij ontvangt een goudstaaf ter waarde van 5.000 euro. Momenteel zijn al 14 ploegen ingeschreven. Inschrijven is nog altijd mogelijk via info@championsdefinesport.com.

Inschrijven is nu al mogelijk, er zijn al 14 teams present

Info, zoals de eigen tornooi- en wedstrijdreglementen, kan je vinden op de website: www.championsdefinesport.com. Het tornooi start om 10 uur stipt. Er wordt gespeeld in vier poules van vijf ploegen. Elke wedstrijd duurt één keer 20 minuten. De finale wordt verwacht om 17.45 uur en duurt twee keer 15 minuten.

Ploegen die willen deelnemen, kunnen inschrijven met minstens acht spelers. Het inschrijvingsgeld bedraagt 55 euro per speler. Voor die prijs krijg je extra service tijdens het tornooi met ontbijt, lunch, verzekering en beveiligde spelerszone.

Het is een samenwerking tussen Champions Define Sport en Eclair Hockey

Er zijn ook diverse sponsormogelijkheden. Vooral de VIP-formule (60 euro per persoon) slaat aan met 40 voorinschrijvingen. Vips krijgen van 15 tot 19 uur gratis drank en eten op het terras van de hockeyclub.

Het Golden Tournament 2018 op 2 juni is een samenwerking tussen CDS en Eclair Hockey Oostende. Op 3 juni slaan CDS en Eclair Hockey nog eens de handen in elkaar voor de organisatie van het eerste Eclair Jeugdtornooi, voor U8 tot en met U12. Inschrijven kan via het secretariaat van Eclair Hockey Club: secretaris@eclair.be.

De zeven bestuursleden van Champions Define Sport (CDS) zijn: Wim Cuffez (0492 72 90 22), Peter Cuffez (0486 79 52 53), Christophe de Loore, Filip Onraedt, Stefaan Verschelde, Pascal Dierickx en Wim Dezutter. (FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier