Torhout KM-voorzitter Dick D'Hoore en trainer Bruno Debo hoopvol over strijd om het behoud

13/01/18 om 09:47 - Bijgewerkt om 09:47

In het kader van tennisclub TC De Koddaert in Wijnendaele-Torhout, met zicht op de prachtig verlichte courts, had vrijdagavond in de gezellige cafetaria de druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie van Torhout KM plaats. Voorzitter-eigenaar Jean-Pierre Heynderick stelde niet alleen zijn accommodatie ter beschikking, maar zorgde ook voor de catering. Het gros van de spelersgroep -zonder nieuwe gezichten- tekende present.

Pas toen de lokale politici, waarnemend burgemeester Kristof Audenaert, ereburgemeester Norbert De Cuyper en schepen van sport Hans Blomme, vergezeld van de rest van het schepencollege, toekwamen (er was die avond ook de nieuwjaarsreceptie van de stad) spraken voorzitter Dick D'Hoore en trainer Bruno Debo de circa 150 aanwezigen toe. Niet nadat perswoordvoerder Peter Verplancke, die de sprekers inleidde, een warm applaus vroeg voor oud-jeugdvoorzitter en supporter Guido Desimpelaere (76), die begin deze week overleed en maandag ten grave wordt gedragen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!