Torhout KM trekt Vanhaecke en Hollebeke aan als nieuwe flankaanvallers

14/03/19 om 20:14 - Bijgewerkt om 20:40

Torhout KM heeft een tweede en derde inkomende transfer gerealiseerd na die van Vince Geryl (Zwevezele). Het betreft twee flankaanvallers die deze zomer 26 worden en die bij dezelfde club werden opgeleid.

Torhout KM trekt Vanhaecke en Hollebeke aan als nieuwe flankaanvallers

Gianni Vanhaecke komt over van SC Menen. © VDB

Gianni Vanhaecke (25) is een flankaanvaller die overkomt van Menen, waar hij sedert 2017 actief is. Hij is een product van de jeugdwerking van KV Oostende, waar hij tien matchen in het A-elftal speelde. In 2014 trok hij naar Harelbeke (twee seizoenen) en Gullegem (één seizoen). Een andere flankaanvaller is de even oude Thomas Hollebeke, ook al een Oostends jeugdproduct, die eerder vertrok naar Diksmuide voor twee seizoenen en nu al drie seizoenen volmaakte bij provincialer Exc. Zedelgem.

Thomas Hollebeke maakt de overstap van Exc. Zedelgem.

Thomas Hollebeke maakt de overstap van Exc. Zedelgem. © VDB

Nog nieuws uit het Torhoutse kamp. Gunter Vanaudenaerde, uitgesloten vorige zondag in Wingene, kreeg één speeldag schorsing en zal die moeten uitzitten als KM op zaterdag 30 maart thuis speelt tegen Melsele. De Bruggeling, die een lang parcours achter de rug heeft in de nationale afdelingen en inmiddels 35 is, tekende overigens ook bij voor komend seizoen. Na Jonathan Stael de tweede contractverlenging op korte termijn.

(DACH)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!