Torhout degradeert na zware thuisnederlaag tegen Pepingen-Halle

29/04/18 om 17:00 - Bijgewerkt om 18:39

Torhout KM krijgt volgend seizoen een serieuze make-over, met nu al 8 nieuwe spelers en drie beloften die naar de A-kern komen. Het zal wel in een lagere reeks zijn, in de derde amateurs. Al in de eerste helft waren de bezoekers de betere ploeg, geillustreerd door de 0-2 halfweg. Toch had KM in die eerste helft ook zijn kansen, zelfs bij 0-0. De degradatie is een feit, gevolg van een foutieve beoordeling van de kern bij het begin van het seizoen. Iets wat voorzitter Dick D'Hoore al toegaf in zijn nieuwjaarsspeech. Terwijl het misschien ook te lang het vertrouwen hield in Allan Deschodt, toen de ploeg niet meer achter de trainer stond.

Een zenuwachtige start van de thuisploeg, ook wel logisch met de belangen die op het spel stonden. De eerste kans was niettemin voor de thuisploeg, Coppin devieerde een flankvoorzet van Frutos net naast (6'). Het antwoord van de Brabanders liet niet lang op zich wachten. Linksback Crauwels haalde verwoestend uit vanop 25 meter, de bal ging op de binnenkant van de paal en dan voor de Torhoutse ploeg de goeie kant uit. Na een flauw ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!