T1 Frank Claeys twee jaar langer bij KSV Diksmuide (2A)

24/11/17 om 10:13 - Bijgewerkt om 10:12

Dat maakte de club donderdagavond via een persbericht bekend.

T1 Frank Claeys twee jaar langer bij KSV Diksmuide (2A)

© MG

Donderdagavond werd het contract met Frank Claeys, hoofdtrainer van tweedeprovincialer KSV Diksmuide, opengebroken. KSV Diksmuide en T1 Frank Claeys hebben de lopende overeenkomst met twee jaar verlengd. Dat betekent dat Claeys tot en met het seizoen 2019-2020 bij Diksmuide gebeiteld zit. Het betreft een overeenkomst op langere termijn die in het provinciaal zelden wordt gemaakt.

"Ik voel me heel goed bij deze club. De omstandigheden om te werken zijn professioneel en de nieuwe wind die door club waait is echt wel een frisse bries. Het feit dat ik nu ook elke week ingeschakeld word in de rotatietraining van de U10 en de U11 op dinsdag bewijst dat ik graag met de jeugd werk. Het geeft veel voldoening om die jongens en meisjes beter te kunnen maken. Een periode van 2,5 jaar is ideaal om op langere termijn te werken met jongens in wie ik geloof. Ik ben het Diksmuidse bestuur dan ook dankbaar voor het vertrouwen", aldus Frank Claeys. (SB)

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!