SVV Damme B geeft algemeen forfait

Zbigniew Swietek (links) startte het seizoen als trainer van de B-ploeg en zat ook al eens als speler op de bank. (foto JPV)
Redactie KW

De B-ploeg van SVV Damme doet het seizoen niet uit in vierde provinciale B. Dat gaf de bestuursploeg woensdag te kennen.

Dit seizoen bracht SVV Damme voor het eerst een B-ploeg in lijn. Daarvoor waren 25 spelers ter beschikking, maar al van de eerste speeldag kampte de ploeg met een spelerstekort. Op de openingsspeeldag in en tegen KVV Aartrijke kon trainer Zbigniew Swietek slechts tien spelers optrommelen. Een week later waren dat er net elf en op speeldag drie volgde een eerste forfait op het veld van Eendracht Brugge. Damme B moest in totaal al viermaal forfait geven. Trainer Zbigniew Swietek moest op een bepaald moment ook de schoenen opnieuw aanbinden. Eind vorig kalenderjaar hield de voormalige spits van KV Oostende de eer aan zichzelf. Dirk Deboodt werd recent aangesteld om het seizoen uit te doen.

Woensdag viel echter de beslissing om het seizoen niet uit te doen. “Niettegenstaande het aansluiten van 25 spelers dient SVV Damme algemeen forfait te geven met de B-ploeg. We willen alle spelers die zich hebben ingezet voor deze ploeg van harte danken”, deelt het bestuur mee.

(BV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier