Spits Daniel Rodrigo de Oliveira komt Mandel United versterken

30/06/18 om 07:06 - Bijgewerkt om 07:12

Mandel United heeft zich versterkt met de Daniel Rodrigo de Oliveira, een ervaren spits die bij de competitiestart 33 wordt. Hij was vrijdagavond te gast op de wedstrijd tegen KV Oostende. Mandel verloor die met 0-5.

Spits Daniel Rodrigo de Oliveira komt Mandel United versterken

Kopbalduel tussen Daniel Rodrigo De Oliveira en Frederik Declercq in de wedstrijd van Bornem op het veld van Mandel United vorig seizoen. © VDB

Daniel Rodrigo de Oliveira (geboren op 14 september 1985) is een Braziliaans/Belgische aanvaller die overkomt van KSV Cercle Brugge.

Hij speelde na nieuwjaar op uitleenbasis bij KSV Bornem, reeksgenoot van Mandel United in tweede amateurklasse, waar hij 13 maal scoorde in vier maanden.

Voorheen speelde de spits onder andere bij SK Deinze, Eendracht Aalst en Metallurg Donetsk. Hij tekende een overeenkomst voor één seizoen. Ook buur en reeksgenoot Winkel Sport ging in gesprek met De Oliveira, maar het was dus Mandel dat zijn handtekening binnenhaalde.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!