Situatie onderin eerste nationale minivoetbal blijft ongewijzigd

16/03/19 om 08:53 - Bijgewerkt om 08:52

MVV Waregem slaagde er in een onderling duel niet in om definitief afstand te nemen van de rode lantaarn. Ook de derby Kortrijk-Rollegem eindigde onbeslist.

Situatie onderin eerste nationale minivoetbal blijft ongewijzigd

In eerste nationale van het VMF-minivoetbal wordt het stilaan moneytime. Voor de top vier? die onder elkaar in play-offs moeten uitmaken wie landskampioen wordt, staan al drie namen vast: Merelbeke, Kortemark - dat met 3-4 won in Drongen - en Deftinge. Voor het vierde ticket wordt het een duel tussen Oudenaarde en Erwetegem.

Ook onderin is het superspannend. Rode lantaarn Nederename telt vier punten minder dan het duo WDP Rollegem-MVV Waregem. En gisterenavond stond net de confrontatie tussen Nederename en Waregem op het programma. De partij eindigde uiteindelijk op 7-7, de kloof blijft dus vier punten. WDP Rollegem en Traiteur Neerhof Kortrijk, dat niks meer te winnen of te verliezen heeft, speelden 7-7 gelijk. Zo blijven Rollegem en Waregem zij aan zij op de voorlaatste plaats. Beide teams hebben nog drie matchen om die plaats en bijhorende barragewedstrijden met de tweedeklassers te vermijden.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!