Sebastiaan Cordie (KM Torhout) naar Olsa Brakel?

© JS
Redactie KW

Jason Neu (naar Mandel United) en Tim Van Den Bogaerde (naar Harelbeke) zijn al weg en het lijkt een heuse uittocht te zullen worden bij KM Torhout, of de Houtlanders nu in derde A blijven of niet.

Oostnieuwkerke trekt aan de mouw van Goddeeris en Defevere. Hollevoet en Shema willen andere lucht opsnuiven en er zit nu al een haar in de boter met Coulibaly, die zeker maar een korte tijd bij KM zal blijven. Christiaens stond dicht bij een Oost-Vlaamse tweedeprovincialer, maar dit gaat wellicht niet door omdat de trainer die op Christiaens rekende er vertrekt. Verder zijn een groot aantal spelers nu al zoekende en aan het onderhandelen omdat de situatie bij KM niet duidelijk is, quasi alle contracten lopen af op het eind van dit seizoen.

Wie quasi zeker vertrekt, is centraal verdediger Sebastiaan Cordie. Een trouwe clubsoldaat tot op heden, en zelfs jeugdtrainer, hij zou op het punt gaan om naar Olsa Brakel te trekken, momenteel mee in de staart van tweede amateurklasse A. Cordie woont doordeweeks trouwens in Deinze.

(DACH)