SCT Menen wint met mooie cijfers van Grimbergen

Ward Vanaudenaerde feliciteert Harinck met zijn goal. © MPM

SC Grimbergen kwam zondag niet tot scoren op het veld van SCT Menen. De wedstrijd eindigde op 3-0.

Menen gaat door op zijn elan en boekte een achtste overwinning op rij. Tegen een bijzonder matig Grimbergen werd met afgetekende 3-0-cijfers gewonnen. Met deze zege komt Sporting aan de leiding postvatten naast Eppegem.

Na een klein kwartier liet Harinck de Menense supporters al juichen. Grimbergen kon daar niets tegenover stellen. Twintig minuten later verdubbelde Meulenyzer met zijn tweede van het seizoen de cijfers. In een overbodige tweede helft speelde Menen met de handrem op. Desondanks eiste de thuisploeg voortdurend balbezit en veldoverwicht op. Zeven minuten voor affluiten scoorde Axel Harinck zijn tweede van de namiddag.