SCT Menen wint en is zo goed als zeker van het behoud

17/03/19 om 10:47 - Bijgewerkt om 10:46

SCT Menen heeft blijkbaar zijn appelflauwte achter de rug. Na de 3-2 overwinning vorige week tegen Dikkelvenne, had Sporting aan een laat doelpunt van Habbas genoeg om op Overijse met de volle pot te gaan lopen.

SCT Menen wint en is zo goed als zeker van het behoud

© VDB

Met deze zege lijkt Menen nu wel zeker van het behoud. De thuisploeg die net zijn trainer had bedankt voor bewezen diensten, kwam bijzonder gemotiveerd aan de aftrap. Menen moest wijken maar kon rekenen op een attente doelman Olievier die met knappe reddingen de nul op het bord hield.

Ook na de pauze moest Menen het initiatief aan de thuisploeg laten. De jongens van trainer Pascal Verriest geraakten aan kansen op de counter, maar Cardon en Habbas konden niet profiteren. Toen iedereen, vooral Menen, zich met een gelijkspel verzoende, scoorde Habbas met het hoofd op een mooie voorzet van op de flank van Gallo. Menen lijkt opnieuw klaar om leider Winkel volgende week een warme ontvangst aan te bieden.

DOELPUNTEN: 89' Habbas 0-1.

MENEN: Olievier, Mahieu, Derieuw, Meulenyzer, Vanhaecke (70' Buyssens), Rogie, Gallo, Buysse (65' Mahau), Harinck, Habbas (90' Duthoo), Cardon.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!