SCT Menen verliest op Wijgmaal

Gregory Mahau scoorde het doelpunt van SCT Menen. © (Foto VDB)

Nadat Menen vorige week de scalp nam van leider Mandel, moest nu zelf het hoofd buigen bij het derde gerangschikte Wijgmaal. De match eindigde op 2-1.

Menen kan nochtans op een goede wedstrijd terugblikken, maar het ontbrak de jongens van trainer Pascal Verriest net aan het nodige tikkeltje geluk om de drie punten mee te grabbelen. In de eerste helft waren de bezoekers duidelijk de betere ploeg. Net voor het halfuur zette Mahau Menen dan ook verdiend op voorsprong. Sporting kwam enkele keren dicht bij de 0-2, ging uiteindelijk de rust in met een 0-1 voorsprong. Ook in de tweede helft had Menen de wedstrijd onder controle. Tot de thuisploeg uit het niets de gelijkmaker scoorde. De bezoekers waren niet van slag versierden via Cardon de kans op 1-2. Maar de Menense topscorer zit niet in zijn beste periode. Iets minder dan 20 minuten voor tijd, via een lucky-goal, zette Wijgmaal Menen op achterstand. Sporting reageerde nog, maar moest met lege handen afdruipen.

DOELPUNTEN: 29′ Mahau 0-1, 61′ Ferrari 1-1, 69′ Goor 2-1.

MENEN: Olievier, Derieuw, Vervaeke, Rogie, Meulenyzer, Gallo, Harinck, Mahau, Vanhaecke, Cardon.