SCT Menen kan deze keer niet stunten tegen Winkel

© VDB
Redactie KW

In de heenronde pakte Menen nog uit met een stunt het ging op Winkel met 1-3 winnen. Deze keer was Sporting minder gretig en kon het zelden doelman Dhoest aan het werk zetten.

De wedstrijd was nog geen kwartier ver toen de bezoekende aanhang mocht juichen. Rens Verhooghe zwiepte de bal mooi voor doel, Antonio Munoz troonde boven iedereen uit en kopte de bal hard binnen. Veel kansen vielen daarna niet meer te noteren.

Winkel had de wedstrijd weliswaar stevig in handen, maar de loepzuivere kansen waren op één hand te tellen. Vooral Menen geraakte nauwelijks in de grote rechthoek van de bezoekers. Vroeg in de tweede helft schreeuwde de thuisploeg vruchteloos om een strafschop na handsbal (aangeschoten bal?) van Rens Verhooghe.

Even later mocht Kevin Gallo een vrijschop nemen net buiten de zestien. De Menense middenvelder krulde de bal mooi over de muur op de deklat. Winkel kwam daar goed weg. Daarna hielden de leiders de wedstrijd onder controle. Net voor affluiten scoorde Munoz zijn tweede van de namiddag.

DOELPUNTEN: 13′ en 87′ Munoz 0-1 en 0-2.

MENEN: Olievier, Mahieu, Derieuw, Meulenyzer, Vanhaecke (88′ Duthoo), Rogie, Gallo, Mahau, Harinck, Habbas (74′ Buyssens), Cardon.

WINKEL: Dhoest, Dujardin, Reuse, Velghe, Verhooghe, Voskanian, Deschilder, S. Oumedjeber, M. Oumedjeber (64′ Bougrissi), Lambo (78’v Lambo), Munoz (90′ Youla).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier