SCT Menen houdt het op een gelijkspel

Kopduel met David Cardon en Sam Blancke. © (Foto VDB)

SCT Menen dat vorige week met een 1-2 overwinning het seizoen goed inzette, moest deze keer aan huis tegen Petegem met een 1-1 gelijkspel genoegen nemen.

De thuisploeg begon niet onaardig. Mahau zag zijn schot afgeblokt, Cardon trof de vuisten van de bezoekende doelman. Op het halfuur, na een inworp en een snelle omschakeling, opende Varez de score. Even later besloot Mahau op de doelman. Op slag van rust scoorde bezoeker Joye op vrijschop de gelijkmaker. Na de rust stond het niveau op een laag pitje. Petegem dreigde enkele keren, kwam niet meer tot scoringskansen. En ook Menen slaagde er niet meer in de bezoekende doelman onder vuur te nemen. Beide ploegen waren niet (on)tevreden met dit punt.

Menen: Olievier, Derieuw, Vervaeke, Rogie, Gallo (67′ Abbas), Mahieu, Buysse, Varez, Mahau (72′ Vanaudenaerde),Meulenyzer, Cardon.

Doelpunten: 31′ Varez 1-0, 45′ Joye 1-1.