SCOR Oostrozebeke gaat ook volgend seizoen door met zijn trainersduo

© VDB
Redactie KW

Wie gedacht had dat ook bij SCOR-Oostrozebeke de gangbare logica zou gevolgd worden, waar bij tegenvallende resultaten de trainers als eerste de zwarte piet krijgen toegeschoven, heeft het wel bij het verkeerde eind. Zopas liet SCOR-voorzitter Jean marie Bonte weten dat niettegenstaande de tegenvallende resultaten het bestuur heeft beslist om ook volgend seizoen verder te werken met de huidige technische staf.

Dit betekent dat zowel T1 Eric Verstraete als T2 Diederick Haesebrouck en keeperstrainer Frank Boussauw op post blijven. Ook voor volgend seizoen blijft het SCOR-bestuur vast houden aan zijn huidige filosofie om vooral met eigen jeugdspelers verder te werken, weliswaar aangevuld met enkele ervaren spelers. Momenteel beschikt SCOR over een kern van 36 spelers (1ste elftal en beloften). Intussen hebben 21 spelers al toegezegd om ook volgend seizoen de kleuren van SCOR te blijven verdedigen. Een paar spelers houden het antwoord nog in beraad (tot 8 januari) en enkelen waren nog op reis of zaten nog met examens. Twee spelers worden volgend seizoen doorgeschoven van de U21 naar de beloften.

Plaatselijke roots

Vermelden we nog dat van de 38 spelers er 30 spelers hun opleiding kregen bij SCOR, waarvan enkele na een verdere uitbouw van hun voetbalcarrière bij andere ploegen naar SCOR zijn teruggekeerd. Voor volgend seizoen wordt er geen bijkomende versterking gezocht, tenzij het spelers zijn met Oostrozebeekse roots die nu bij andere ploegen spelen en naar Oostrozebeke wensen terug te keren. Verklappen we nog er op zaterdag 29 december nog een oefenwedstrijd werd gespeeld tegen Zeveren Sportief (2de provinciale Oost-Vlaanderen).

(CLY)