"Scherpe kantjes zijn eraf"

12/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 11/01/18 om 09:27

Zondag is het weer een voetbalhoogdag, want dan wordt dé derby van het seizoen gespeeld, namelijk de Brandjongens tegen de Groene Leeuwen. Jaren geleden was er de burenstrijd tussen de grote jongens Ruiselede en het voormalige lelijke eendje Doomkerke. Maar de laatste seizoenen zijn de rollen wat omgekeerd. Doomkerke strijdt mee aan de top van het klassement, Ruiselede probeert uit de onderste regionen te kruipen.

"Het is niet meer de harde strijd van vroeger tussen de beide teams, de scherpe kantjes van vroeger zijn eraf", steekt de jonge talentvolle trainer Bart Feys van wal. "We hebben ons vorig weekend goed hersteld na de 0-3-opdoffer die we incasseerden in de thuiswedstrijd tegen Aartrijke. Op Sint-Joris speelden we een heel volwassen wedstrijd die we wonnen met 0-1. Er was een goede balcirculatie, de bal ging vlot van man tot man en kregen een resem kansen, maar bij de afwerki...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!