Sammy Bossut vier jaar na in WK Brazilië: "Jongensdroom kwam uit"

16/06/18 om 06:06 - Bijgewerkt op 14/06/18 om 10:10

Even was er discussie over wie Roberto Martinez zou meenemen als derde keeper naar het WK in Rusland. De bondscoach opteerde voor Koen Casteels. Sammy Bossut, die vier jaar geleden die rol vervulde, kwam dit keer nooit in beeld. "Daar heb ik absoluut geen probleem mee, sommige jongens zijn gewoon beter. Ik zal het dit keer met veel plezier voor televisie volgen en supporteren voor de kleppers die ik in 2014 leerde kennen", zegt de doelman van Essevee, die met plezier terugkijkt op zijn unieke ervaring van vier jaar geleden.

18 mei 2014. Het voetbalseizoen is net afgelopen, Sammy Bossut en Zulte Waregem hebben pas de laatste match van Play-off 1 verloren op het veld van Club Brugge. De doelman bekijkt zijn smartphone en merkt dat hij een gemiste oproep heeft. "De oproep kwam van een onbekend nummer, maar een bericht op mijn voicemail maakte duidelijk dat het Marc Wilmots was. Of ik hem snel eens kon terugbellen...", zegt Bossut.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!