Ruben Pyck (RC Harelbeke) trekt naar KFC Mandel United

24/01/18 om 16:34 - Bijgewerkt om 16:33

Ruben Pyck, die vorig jaar als speler van KFC Izegem niet mee in het fusieverhaal stapte, verlaat na één seizoen RC Harelbeke. Hij gaat nu bij KFC Mandel United spelen en keert zo terug op de oude stal.

Ruben Pyck (RC Harelbeke) trekt naar KFC Mandel United

Het verblijf van Ruben Pyck bij RC Harelbeke zal tot één seizoen beperkt blijven. © VDB

Ruben Pyck (23) is een rechtsvoetige polyvalente speler. Het liefst komt hij in een aanvallende rol aan zijn trekken, maar bij KFC Izegem depanneerde hij destijds ook op de backposities. Hij brak eerst door bij KM Torhout, waar KMSK Deinze hem op het spoor kwam. Vervolgens trok hij naar KFC Izegem.

Vorig seizoen besliste hij al snel naar RC Harelbeke te trekken en ondertussen fuseerden KFC Izegem en OMS Ingelmunster tot KFC Mandel United.

Mandel United is druk bezig met de ploeg voor volgend seizoen te vormen. De trainersstaf bestaande uit Lieven Gevaert (T1), Kurt Berton (assistent) en Kurt Vandoorne (keeperstrainer) blijft ook aan. Efram Vansuypeene en Michiel Clyncke tekenden eerder al bij.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!