Royal Knokke FC haalt uit tegen KMSK Deinze

Van Eyck en Staelens ontvangen de felicitaties voor hun doelpunten. © (Foto VDB)

In zijn Nieuwjaarspeech op maandag 7 januari jongstleden opperde voorzitter Vincent Van Honsebrouck dat operatie redding de hoogste prioriteit geniet. De spelers luisterden naar hun preses en blikten KMSK Deinze in met 4-1.

Sander Van Eyck zette omstreeks het kwartier het lokale veldoverwicht om in het openingsdoelpunt. Met de rust in zicht verdubbelde Alessio Staelens de voorsprong via de stip. De bezoekers kwamen in sneltreinvaart uit de kleedkamer na de kampwissel, hetgeen resulteerde in de aansluitingstreffer van Michael Lallemand na 53 minuten. De reactie van Knokke bleef niet uit. Alessio Staelens bezorgde vader en T1 Lorenzo een prachtcadeau met nog twee heerlijke rozen: 3-1 na 57 minuten, 4-1 na 70 minuten. De zege kwam in de slotfase niet meer in gevaar, goalie Verlinden en zijn verdedigers gaven geen krimp.

(JPV – Foto VDB)

Royal Knokke FC: Verlinden, Vanraefelghem, Biemans, Kamneng Djoum, Staelens (90′ Neuvroen), Van Eyck (76′ Dhondt), Savaete’, De Cuyper (83′ Andries), Van De Water, Metstdagh, Van De Velde.

Doelpunten: 16′ Van Eyck 1-0, 41′ Staelens (pen) 2-0, 53′ Lallemand 2-1, 57′ Staelens 3-1, 70′ Staelens 4-1.