Roeselare betaalt achterstallige bondschuld en wendt schorsing af

© BELGA
Redactie KW

De K.B.V.B. had gisteren KSV Roeselare in zijn bondsbladen in aanleg van sportactiviteiten geplaatst voor verschuldigde bedragen aan Voetbal Vlaanderen, de Vlaamse Amateurliga van de bond. De club had een week tijd om de betaalbewijzen over te maken, zo niet zou een effectieve schorsing volgen. Dit bericht werd deze voormiddag in meerdere media in het daglicht geplaatst. KSV Roeselare en de K.B.V.B. reageerden deze middag op dit fake news.

Clubwoordvoerder Evert Stroobant bevestigde net als de K.B.V.B. deze middag dat de betaling effectief gebeurd is. KSV Roeselare wordt met onmiddellijke ingang uit aanleg van schorsing geplaatst. Het ging om een verwaarloosbaar bedrag van minder dan 500 euro.

De clubwoordvoerder bevestigde net als de bond dat de betaling correct gebeurde. Roeselare wordt uit aanleg van schorsing geplaatst. Het ging om een bedrag van 439, 38 euro, dat reeds betaald werd richting de licentieaanvraag voor komend seizoen 2018-2019. De licentieaanvraag moest net als andere betalingsbewijzen, waaronder ook desbetreffende factuur, binnen zijn tegen 15 februari 2019, wat ook ruim tijdig binnen deze datum gebeurd is. Dat heeft de club ook deze middag op haar site nogmaals gecommuniceerd.

(FB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier