PS Oostkamp onderuit in Vlaamse bekerfinale

© (Foto EH)
Redactie KW

In het minivoetbal verloor Oostkamp de finale met 5-8 tegen The Oliver Boys uit Gent.

In de sporthal van Ardooie kom men zaterdagavond in een organisatie van het plaatselijke Puskas Ardooie voor maar liefst vier finales terecht. In de namiddag stonden de nationale jeugdfinales -11, -15 en -17 op het programma. Tijdens het avondprogramma werd de finale van de Select Beker van Vlaanderen afgewerkt. Aan dit tornooi konden alle Vlaamse minivoetbalploegen uit Vlaanderen vanaf derde nationale deelnemen. De finale ging uiteindelijk tussen PS Oostkamp en The Oliver Boys uit het Gentse, beiden het voorbije seizoen actief in derde nationale.

Oostkamp kwam al na een minuut spelen op achterstand. De voormalige ploeg uit eerste nationale werd verrast door een afstandsschot van de Gentse keeper Vereecken. Via Vanstechelman werd het 1-1. De match bleef goed over een weer gaan en uiteraard ook spannend. Bij het ingaan van het laatste kwartier leidde Gent met 4-5, maar in het slot toonde Oliver Boys zich nog meer doelgerichter. Oostkamp kon nog milderen, maar zag de beker toch naar de ploeg uit Oost-Vlaanderen gaan. Eindscore: 5-8.

Bij de jeugd won A-Team Beveren-Leie de Beker van België U11 na 5-10 winst tegen Devolder Ingelmunster. Puskas Ardooie schreef de Beker van België U17 op zijn naam na een 9-2 zege tegen Indulek Kelderke Erwetegem.

(ACR – Foto EH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier