Prijzenregen op EOTS-party, maar vooral topfeestje

27/04/18 om 09:37 - Bijgewerkt om 09:54

Een seizoen lang leefde de voetbalwereld naar de EOTS-party toe (zondag 29 april in Fabriekspand Roeselare). Straks worden er heel wat voetbalprijzen uitgereikt. Bekende namen als Glen De Boeck en Lorenzo Staelens tekenen in Roeselare present. En ook de verkiezing van de EOTS-voetbalvrouw is er dit jaar opnieuw bij. Maar het draait toch om de sportieve prijzen.

Prijzenregen op EOTS-party, maar vooral topfeestje

Beste speler

Eerste provinciale: Kelian Bonny (Oostkamp), Phil Canoot (Oostkamp), Nathaniel Lagrou (Zwevezele), Dumitru-Cosmin Munteanu (Oostnieuwkerke) of Timothy Van de Wouwer (Oostnieuwkerke).

Derde amateurklasse: Jeremy Brogniez (Wingene), David Cardon (Menen), Michael Kissi (Wingene), James Lahousse (Wingene) of Tim Van Den Bogaerde (Wervik).

Tweede amateurklasse: Michiel Clyncke (Mandel), Daan Debouver (Gullegem),

Sofiane Oumedjeber(Mandel), Nicholas Tamsin (Winkel) of Aaron Vanfleteren (Winkel).

Prijzenregen op EOTS-party, maar vooral topfeestje

Topschutters

Timothy Van de Wouwer (35 goals, Oostnieuwkerke) is al zeker topschutter in eerste provinciale. In derde amateurklasse (met nog één match te gaan) heeft David Cardon (Menen) al 24 keer gescoord, het ziet er niet naar uit dat iemand hem nog bijbeent. In de de tweede amateurklasse is het nog spannend. Daar leidt Daan Debouver (18, Gullegem) de dans voor Dylan Descheemaecker (17) van Harelbeke.

Prijzenregen op EOTS-party, maar vooral topfeestje

Clean sheets

Zwevezele (met Jonas Cool) in eerste provinciale, Wingene (met duo Verhulst/Iket) in derde amateur en Mandel United (met Brecht Laleman) in tweede amateur hielden het vaaktst de nul.

Alle info over de EOTS-party op www.eots.be

Herbeleef de EOTS-party maandagmorgen op www.kw.be/eots

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!