Play-offs tweede nationale starten met Rollegemse derby

03/05/18 om 20:07 - Bijgewerkt op 02/05/18 om 16:11

Na een lastig seizoen krijgt Traiteur Neerhof Kortrijk in drie extra wedstrijden de kans om zich te handhaven in eerste nationale. In de play-downs moet Kortrijk beter doen dan de Zuid-West-Vlaamse tweedeklassers WDP Rollegem, SV Cappuccino Waregem en MVV Waregem 74. Vrijdagavond is er al WDP-Traiteur Neerhof.

"We moeten in staat zijn om ons verblijf in eerste nationale te verlengen", weet Simen Demeyere. "We kenden een moeilijk seizoen en konden nooit rekenen op onze volledige kern, maar de laatste weken keerde quasi iedereen terug en werden ook de resultaten beter waardoor het vertrouwen in een goede afloop groeide. We beginnen meteen met de derby tegen Rollegem. Zij starten met drie bonuspunten en lijken op papier de zwaarste tegenstander te gaan worden. Een overwinning in die eerste wedstrijd zou mooi meegenomen zijn. Anders leggen we onszelf onnodig veel druk...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!