Pierre Maes: "Spelers zijn almaar minder loyaal"

17/05/18 om 20:25 - Bijgewerkt om 09:22

Na 15 jaar geeft Pierre Maes de voorzittersfakkel door bij SK Elverdinge. Zijn opvolger moet uit het huidige bestuur komen en wordt op 15 juni officieel voorgesteld.

Het kwam toch wat onverwacht aan bij de spelersgroep, toen Pierre Maes na afloop van het laatste etentje van het seizoen bekendmaakte dat hij volgend seizoen geen voorzitter meer zal zijn van SK Elverdinge. Maar voor Pierre (69) zelf is het geen verrassing. "Ik zat er vorig seizoen al mee in mijn hoofd", vertelt de afscheidnemende preses. "Toen verkeerden we met de degradatie naar vierde in een crisis en dat was geen ideaal moment om er de brui aan te geven. Ik zette me dit seizoen nog eens vol in en kan nu trots deze bladzijde omslaan. Ik kon nog wel een aantal jaar verdergaan, maar voelde de tijd rijp om de fakkel door te geven. We zitten met een jong en bekwaam bestuur. De eerste gesprekken zijn afgerond en mijn opvolger zal uit eigen huis komen. Op 15 juni is er de spelersvoorstelling en dan stellen we de nieuwe voorzitter voor."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!