Opnieuw winst voor Eendracht Wervik tegen Stekene

Spits Jorg Dutoit bracht nog voor de rust de Tabaksploeg opnieuw voorop. © a-Bart

Bij promovendus Avanti Stekene behaalde Eendracht Wervik een derde zege op rij.

De bezoekers kwamen voorop na een strafschop. De gelijkmaker volgde direct. Spits Jorg Dutoit bracht nog voor de rust de Tabaksploeg opnieuw voorop. De ingevallen Kenzie Vandeputte legde de eindstand vast. Vorig seizoen was hij topschutter van tweedeprovincialer Sparta Heestert en nu scoorde hij voor het eerst voor zijn nieuwe ploeg.

Door blessures van Voet (enkel) en Fleurman (verrekking bil) moest trainer Maxim Vandamme sleutelen aan zijn defensie. Eendracht Wervik is duidelijk klaar voor de topper zaterdagavond thuis tegen leider FC Eppegem, dat vandaag periodekampioen werd. Topschutter is er Alexander Bell (10 goals). Zijn vader James speelde destijds voor Wervik in de gloriejaren in de toenmalige derde klasse.

(EDB)

Doelpunten: Van Den Bogaerde (strafschop 0-1), (1-1); Dutoit (1-2); Vandeputte (1-3).