Op het veld een stoere beer, ernaast een schattige vriend

17/11/17 om 06:00 - Bijgewerkt om 09:58

Daphné Naessens (27) zit zaterdagnamiddag in de tribune op Schiervelde om haar vriend aan te moedigen. De jongedame uit Kuurne supportert niet voor de thuisploeg, maar wel voor KVC Westerlo. Daar draaft haar vriend Bryan Van Den Bogaert de linkerflank op en af. "Hij is een harde werker op het veld, ernaast iemand die alles voor mij zou doen", klinkt het liefdevol.

Uit het bezoekende supportersvak zullen tijdens KSV Roeselare - KVC Westerlo wel wat West-Vlaamse kreetjes te horen zijn. Met Maxime Annys speelt er al sinds 2013 een West-Vlaamse sterkhouder, maar ook Bryan Van Den Bogaert heeft een West-Vlaamse vriendin. De familienaam Van Den Bogaert klinkt ook West-Vlaams. "Maar hij heeft geen familie hier", zegt zijn vriendin Daphné Naessens, die meteen duidelijk maakt dat zij op haar beurt geen familie is van de Westelse spits Jens Naessens, ex-SV Zulte Waregem.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!