Oostkamp en Zwevezele in evenwicht

SV Oostkamp - SV Zwevezele : Corneel bekaert past voor Giovnanni Franco kan ingrgijpen . foto VDB / BART VANDENBROUCKE © VDB

Tegen een kanjer als KSK Voorwaarts Zwevezele heeft KSV Oostkamp de eerste competitieoogst binnengehaald. De eindescore prijkte al na een kwartier op het bord: 1-1.

Aaron Vandendriessche vloerde zijn eigen keeper ongelukkig na vier minuten waardoor de jongens van Dieter Lauwers op voorsprong kwamen. Tien minuten later egaliseerde Brian Marmitte voor de bezoekers.

De rest van de wedstrijd verliep erg gesloten met weinig kansen, zij het de betere voor de jongens van De Valkaart. Nikolaas Vermaut en Phil Canoot misten net de goede richting.

Na afloop werd het puntje uitbundig gevierd door preses Paul Devliegere en zijn medewerkers, die verbroederden met de supporters. Paul Devliegere: “Ondanks de nul op twaalf bleven de jongens dikke vrienden. De spirit is er nog altijd, de eerste overwinning zal niet lang op zich laten wachten.”