Ook Nicolas Mulliez verlengt bij Mandel United

31/01/18 om 16:34 - Bijgewerkt om 16:44

Bij KFC Mandel United zitten ze niet stil. Centrale verdediger Nicolas Mulliez heeft bijgetekend. Eerder deed zijn partner centraal in de verdediging, Efram Vansuypeene, dat al.

Ook Nicolas Mulliez verlengt bij Mandel United

Nicolas Mulliez blijft een seizoen langer bij KFC Mandel United. © VDB

Nieuw bij KFC Mandel United zijn straks Ruben Pyck (RC Harelbeke), Nicholas Tamsin (Winkel Sport) en Aurélien Bailly (SK Ronse). Het trainerstrio Gevaert-Berton-Vandoorne blijft ook op post, Michiel Clyncke, Jasper Beyens en jeugdproduct Henri Van Marcke blijven volgend seizoen ook in het Ingelmunsterse Brigandsstadion actief.

Net als Nicolas Mulliez dus. De centrale verdediger stond aanvankelijk niet in de basis, maar hij speelde ondertussen Tom Raes naar de bank. Mulliez werd recent ook uitgeroepen tot man van de match na de zege op leider Sparta Petegem. Voor hij bij OMS Ingelmunster neerstreek en daar vorig jaar kampioen speelde in de derde amateurklasse, kwam hij drie seizoenen uit voor FC Gullegem, waarmee hij ook al de titel pakte in de toenmalige vierde klasse.

Mulliez was samen met Erwin Seignez - die nu ook voor fusieclub Mandel United uitkomt - vanuit Helkijn bij Gullegem beland. Debuteren bij het eerste elftal deed de 26-jarige verdediger bij Sparta Heestert.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!