Onze WK-babe Tessa (een beetje dankzij ons) op weg naar Engeland-België

28/06/18 om 14:48 - Bijgewerkt op 29/06/18 om 14:31

De Harelbeekse Tessa Planckaert werd door ons gebombardeerd tot KW-WK-babe en dat leverde haar een pagina in deze krant, maar ook een uitnodiging van radiozender MNM op. Zo mag ze de wedstrijd Engeland-België in Kaliningrad bijwonen. En blijkbaar vallen ze in Harelbeke wel vaker in de prijzen als het over WK's en EK's gaat.

Onze WK-babe Tessa (een beetje dankzij ons) op weg naar Engeland-België

Tessa Planckaert in de tribune van KV Kortrijk. "Supporteren doe ik wel voor Anderlecht!u" © Foto TV

Dankzij een wedstrijd van radiozender MNM mag Tessa Planckaert (20) naar Rusland voor het WK-duel tussen België en Engeland. Eerder riepen wij de Harelbeekse schone nog uit tot KW-WK-babe. "Ik werd plots opgebeld door MNM, met de melding dat ik kans maakte op die trip naar Rusland", vertelt Tessa. "Ik mocht vorige vrijdag naar het Marathonradiohuis van MNM, waar ik het tegen een ander meisje moest opnemen in een spelletje tafelvoetbal. Wie het eerst drie punten scoorde, mocht naar Rusland. Gelukkig won ik!"

Donderdagmorgen vertrok Tessa met de 'fan flight' naar Rusland, samen met een pak andere fans van de Rode Duivels. Ze bezorgde ons al een foto van voor het opstijgen.

Tessa Planckaert op de luchthaven...

Tessa Planckaert op de luchthaven...

"Eenmaal ter plaatse gaan we Kaliningrad verkennen. 's Avonds woon ik de wedstrijd Engeland-België bij en daarna keer ik terug naar Brussel. Hier dromen enorm veel mensen van, en ik mag het zomaar meemaken. Het zal de eerste keer zijn dat ik de Rode Duivels live aan het werk zie. Tegen een sterke ploeg dan nog. Een pronostiekje? Een overwinning zou mooi zijn, maar een gelijkspel is voor mij ook al mooi. Ik zal hard supporteren en uiteraard zal ik er alles aan doen om mijn titel van KW-WK-babe waar te maken in Rusland."

Lloyd van De Mol

De trip naar Rusland is niet het enige mooie gevolg van Tessa's benoeming tot WK-babe. Zondag is voor haar, samen met Lloyd van De Mol, een centrale rol weggelegd op de Harelbeekse Minivoetbalhappening. "We mogen er de aftrap geven van de finale, de prijzen uitreiken en op de foto gaan met de vips!" (TV foto TV)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!