OMSI houdt doelpuntenfestival

Afscheid van Michiel Vandemaele.

Het slachtoffer werd Racing Waregem, dat met 10-0 terug naar huis gestuurd werd.

De eerste 5 minuten waren zonder gevaar langs beide kanten. In de 7de minuut een vrijschop voor Ingelmunster, waarbij een vrijstaande Jonas Buyse ongehinderd kon binnenkoppen. In de 13de minuut werd het 2-0, dankzij een sterk opzettende Omari en Aurelien Verzele, die de bal kon afleggen voor Victor Christiaens, die vlot kon binnenduwen.

In de volgende 20 minuten werd Waregem onder de voet gelopen door Ingelmunster met enkele mooie doelpogingen voor de Brigands, die niet werden afgemaakt. Waregem probeerde wel maar stuitte telkens op een sterke verdediging van Ingelmunster. In de 34ste minuut een hoekschop voor Ingelmunster, met een kopbal door Thor Laleman, maar de bal ging voorlangs. In de slotfase van de eerste helft probeerden beide ploegen nog wel maar zonder doelgevaar.

In de tweede helft lukte alles wat voor OMSI wat woensdag niet lukte. Het werd uiteindelijk 10-0 met nog goals van Laleman, Christiaens, Bourgeois, Jay Dumortier, Beeuwsaert en Vandemaele. Hiermee bewijst OMSI dat ze klaar zijn voor meer, maar alles zal afhangen in het verloop van de laatste wedstrijd.

Er werd ook afscheid genomen van Michiel Vandemaele, die 9 seizoenen speelde voor OMS Ingelmunster. Door de nieuwe voorzitter, Xavier Van Honsebrouck, werd Michiel in de bloemetjes gezet voor zijn jarenlange sportieve inzet voor de club. Michiel speelt het volgende seizoen voor KVK Westhoek.