Nederlander Brian Tevreden nieuwe CEO van KSV Roeselare

12/09/18 om 17:45 - Bijgewerkt om 17:44

Brian Tevreden (36) is de nieuwe CEO van KSV Roeselare. De Nederlander, die de voorbije maanden het sportieve voor zijn rekening nam en Miss Dai ondersteunde met de uitbouw van de club, neemt nu dus het roer over op Schiervelde.

Nederlander Brian Tevreden nieuwe CEO van KSV Roeselare

Brian Tevreden. © KSV Roeselare

De in Amsterdam geboren Tevreden zette zijn eerste stappen in de voetbalwereld bij AFC Ajax. Na een spelerscarrière in de Nederlandse Eerste Divisie en een Grieks avontuur kwam hij terug thuis bij Ajax als jeugdtrainer. Bij de Amsterdammers werkte hij bijna vijf jaar mee in de gerenommeerde jeugdopleiding vooraleer hij in 2016 aan de slag ging bij Reading FC als 'Head of International Football and Development.

Bij de Engelsen groeide hij al vlug door richting Technical Director en later Director of Football. Zijn sportief beleid wierp al vlug zijn vruchten af. Aan het einde van het seizoen 2016-2017 strandde hij met 'The Royals' maar op een zucht van de Premier League.

Tevreden maakt nu dus de overstap van Engeland naar België. Op Schiervelde zal hij de club verder uitbouwen en structureren op zowel sportief als extrasportief vlak.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!