Na trainersstaf verlengt nu ook Jasper Beyens contract bij KFC Mandel United

25/01/18 om 15:43 - Bijgewerkt om 15:41

Het zijn op bestuurlijk vlak drukke tijden bij KFC Mandel United. De trainersstaf zette al een handtekening onder een verlengd verblijf, Ruben Pyck komt over van RC Harelbeke en ondertussen tekenden al enkele spelers, waarvan Jasper Beyens de meest recente is, bij.

Na trainersstaf verlengt nu ook Jasper Beyens contract bij KFC Mandel United

Jasper Beyens houdt namens KFC Mandel United hier in de thuiswedstrijd tegen FC Gullegem verdediger Ferenc Soenens af. (Foto Bart) © VDB

Jasper Beyens is de derde speler die tot een nieuwe overeenkomst kwam. Centrale verdediger Efram Vansuyspeene en topschutter Michiel Clyncke gingen hem voor. Beyens is een aanvallende middenvelder die vorig seizoen met OMS Ingelmunster kampioen speelde. De eerste wedstrijden van dit seizoen kon hij zich niet meteen in de basiself spelen, maar ondertussen is dat wel meer dan aardig gelukt.

Ruben Pyck is voorlopig de enige nieuwkomer bij KFC Mandel United. Hij komt over van RC Harelbeke, daarvoor speelde hij bij KFC Izegem, SK Deinze, KM Torhout en KSV Bredene, waar hij zijn jeugdopleiding kreeg.

De trainersstaf met T1 Lieven Gevaert, T2 Kurt Berton en doelmannentrainer Kurt Vandoorne kwam ook al tot een nieuwe overeenkomst.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!