"Met gelijke middelen strijden"

12/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 11/01/18 om 09:30

In vierde provinciale C staat zaterdag de derby gepland tussen Olympic Ledegem B en Winkel Sport B. De heenwedstrijd werd nipt gewonnen door de formatie van coach Gregory Knockaert met 2-1. Vandaar dat het nu op eigen veld terug rekent op dergelijke prestatie. Michiel Vanhoutte wrijft zich alvast de handen warm voor de komst van de buren, waar ook Arne Espeel en zijn Winkelse ploegmaats absoluut gebrand zijn op de overwinning.

"Spijtig genoeg is onze voorbereiding op deze match niet verlopen zoals verwacht", zegt de 24-jarige Michiel Vanhoutte. "We verloren vorig weekend immers met 3-1 bij onze andere buur, VK Dadizele B. De laatste vijf minuten waren er te veel aan. Voordien waren we minstens de evenknie geweest en stond nog altijd een gelijke score op het bord. Dan kregen we echter twee doelpunten binnen op een korte periode en reageren was niet meer mogelijk. Dergelijk verlies in een derby is gevoelig. Vandaar dat we twee derbynederlagen na elkaar zeker willen vermijden. We zijn dus zeker niet uit on...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!