Mandel United verliest ook tweede oefenpartij: 0 – 5 tegen KVO

De tweede oefenpartij van Mandel United, na KV Kortijk nu tegen KV Oostende, werd ook verloren maar dit keer met ruime cijfers.

Dit KV Oostende dat ook zonder Lombaerts acteerde in de tweede helft, was absoluut geen spek voor de bek van Mandel United. De thuisploeg slaagde er nauwelijks in een degelijke aanval in elkaar te knutselen en was dan ook op geen enkel ogenblik gevaarlijk. De thuisploeg moest zich zowel in de eerste als in de tweede helft tevreden stellen met wat ongevaarlijke afstandsschoten, enkele hoekschoppen en zelfs een afgekeurd doelpunt.

De belangstelling was ook ondermaats: niet eens 200 supporters kamen opdagen. Het was dan ook KVO dat al op de 10de minuut de score opende via Canesin. Op het half uur maakte Zivkovic er 0-2 van pal voor rusten op de 42ste minuut mocht Brecht Cappon er 0-3 van maken.

Ook in de tweede helft een onmondige thuisploeg. Beyens mocht voor de thuisploeg nog een leuke vrije trap nemen maar die ging hoog over. Oostende bleef dominant voetballen en zorgde ervoor dat thuisdoelman Laleman zich nog twee keer mocht omdraaien nl. 60ste minuut 0-4 en even voor affluitende 0-5 telkens via Gano.

Kortom, bij Mandel United is er nog heel veel werk aan de winkel al dient gezegd dat er gespeeld werd met een onvolledige kern.