Mandel United haalt volle buit tegen Olsa Brakel

Michiel Clyncke opende de score.
Redactie KW

Mandel United heeft Olsa Brakel na een sterke tweede helft met 2-0 verslagen.

De eerste helft was op zich niet veel soeps. Twee evenwaardige ploegen slaagden er niet in uitgespeelde kansen te creëren. Alles bleef beperkt tot heel veel middenveldspel. De thuisploeg probeerde heel veel druk te zetten, maar de bezoekende verdediging gaf geen krimp. Tegen de gang van het spel in kon Mandel United in de 39ste minuut op voorsprong komen. Een voorzet vanop links kwam na wat geharrewar toch voor doel en werd afgewerkt door man in vorm Michiel Clyncke. Met deze voorsprong werd de rust ingegaan.

De tweede helft was aanvankelijk een voortzetting van de eerste helft met twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren en er niet in slaagden hun wil op te dringen. Naarmate de tweede helft vorderde, kwam Mandel United beter in zijn spel en er volgden ook kansen, maar de afwerking bleef ondermaats. Vooral in het laatste kwartier probeerden de bezoekers de bakens te verzetten, maar de thuisverdediging gaf geen krimp.

Bezoekers laten gaten vallen, Mandel profiteert

Mandel United profiteerde van de aanvalsdrift van de bezoekers die gaten lieten vallen om zelf op de counter gevaarlijk te zijn. Een paar keer was Mandel United dicht bij een tweede doelpunt, maar dat kwam er pas in de 93ste minuut via Sofiane Oumedjeber die alleen op een leeg doel kon afgaan. Al bij al een terechte overwinning, vooral op basis van een heel verdienstelijke tweede helft. Op de foto Michiel Clyncke die alweer zorgde voor de openingstreffer.(CLY-foto CLY)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier