LS Bedding ontkent de definitieve selectie van de Rode Duivels al te kennen

01/06/18 om 17:50 - Bijgewerkt om 17:48

LS Bedding, het Maldegemse bedrijf dat verantwoordelijk is voor de matrassen van de Rode Duivels in Rusland, heeft vrijdag in een persbericht ontkend de definitieve WK-selectie van bondscoach Roberto Martinez al te kennen.

LS Bedding ontkent de definitieve selectie van de Rode Duivels al te kennen

Matrassen of niet, geselecteerd of niet... alle duivels leggen zich er sowieso bij neer © BELGA

Het bedrijf verstuurde donderdag 23 dubbele boxsprings, die op het lichaamsprofiel van elk van de definitief geselecteerde spelers ter plaatse kan worden ingesteld. De selectie is daarmee echter nog niet bekend. "Van alle Rode Duivels, behalve de afwezige Simon Mignolet, werd eerder deze week het Slaap-DNA® opgemeten", aldus LS Bedding. "Vandaar wellicht het misverstand dat de 23 namen al bekend zouden zijn."

"Naast de 23 dubbele boxprings werden 46 matrassen ingeladen, en ook nog eens 6 extra matraskernen", vervolgde het bedrijf. "Daarmee zal in Moskou voor elk van de spelers, die uiteindelijk geselecteerd worden, een juiste combinatie van matraskern en -hoes samengesteld worden. Op deze manier is het juiste en persoonlijke slaapcomfort voor elke speler gegarandeerd."

Delen

Misschien wel een persoonlijke voorkeur van onze operator

"Omdat bij orderingave steeds een naam (referentie) nodig is in ons IT-systeem zijn bepaalde namen willekeurig door de operator ingegeven, wat misschien wel een persoonlijke voorkeur van deze grote voetbalfan aangeeft. Niet meer, niet minder."

Vrijdag maakte Het Laatste Nieuws bekend dat de LS Bedding donderdag 23 pakketten met telkens twee afzonderlijke matrassen naar Moskou verstuurde. De krant analyseerde tv-beelden uit een Sporza-reportage, waarin de namen van de internationals op de pakketten zichtbaar zijn, en kwam tot de conclusie dat vijf spelers (Leander Dendoncker, Adnan Januzaj, Christian Kabasele, Jordan Lukaku en Matz Sels) niet naar Rusland gaan. Opvallend, want de bondscoach verklaarde eerder deze week dat de 23-koppige WK-selectie nog niet in zijn hoofd zat en dat de uiteindelijk beslissing pas na de vriendschappelijke interland tegen Portugal zaterdag zou worden genomen.

(BELGA)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!