Laurenz Simoens en vier andere spelers verlengen bij Torhout KM

Laurenz Simons blijft bij KM Torhout. © VDB
Redactie KW

Hoewel Torhout KM nog niet weet of het in derde amateurs dan wel in eerste provinciale zal voetballen blijft het toch wel maken van de samenstelling van de kern voor volgend seizoen. Drie spelers werden al aangetrokken: Vince Geryl (Zwevezele), Thomas Hollebeke (Excelsior Zedelgem) en Gianni Vanhaecke (SC Menen).

Twee spelers verlengden hun contract: Jonathan Stael en Gunther Vanaudenaerde, een winteraankoop. De voorbije uren werden het contract van nog vijf spelers verlengd.

Meest opvallend is dat Laurenz Simoens (20) zijn contract verlengt. De aanvaller is ook een winteraankoop en kwam over van Gullegem. Daarnaast blijven vier andere spelers: hoewel hij veelvuldig geblesseerd was de voorbije twee jaar, blijft het vertrouwen in de 23-jarige Torhoutenaar Darren Steur behouden. Hij is nu aan zijn derde seizoen bij KM bezig, nadat hij eerder bij de beloften van SV Roeselare speelde. Jasper Meeuws (23) is tweede doelman en blijft ook bij KM.

Middenvelder Anouk Vanysacker (23), die overkwam van de beloften van Cercle Brugge, kwam ook tot een nieuw akkoord en begint straks aan zijn derde seizoen bij KM. Tenslotte is er ook een contractverlenging voor de 18-jarige middenvelder Matteo Couwyzer, een eigen jeugdproduct dat vorig seizoen helemaal doorbrak bij de beloften en dit seizoen al ettelijke speelminuten kreeg en nu voor het eerst een volwaardig spelerscontract kreeg.

(DACH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier