Ladies Harelbeke A is kampioen in eerste provinciale

© (Foto LLV)
Christof Decraene

De paars-witte dames wonnen vanmiddag de topper tegen Staden en kunnen met nog vijf matchen te spelen niet meer bijgebeend worden.

Vanmiddag ontving Harelbeke het nummer drie Staden, dat al dertien punten achterstand telde, maar de enige ploeg was die Harelbeke nog kon bedreigen in de titelstrijd. Het nummer twee Heist heeft al twee matchen meer gespeeld. Halverwege de eerste helft opende Lisa-Marie Callemein de score en net na de pauze verdubbelde Liza Deconinck de voorsprong. Het feestje kon beginnen, de score wijzigde niet meer.

Het seizoen van Ladies Harelbeke A is er een om duimen en vingers van af te likken. De paars-witten staan al sinds de eerste speeldag onafgebroken aan de leiding en verloren dit seizoen nog niet. Van de 23 matchen werden er liefst 22 zegevierend afgesloten, begin oktober werd 2-2 gelijkgespeeld tegen Koekelare. Met een doelsaldo van +80 is ook duidelijk dat het over de beste aanval én defensie van de reeks beschikt. Volgend seizoen treedt Harelbeke dus na enkele jaren onderbreking opnieuw op nationaal niveau aan.

(Foto LLV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier