KVK Westhoek beëindigt samenwerking met trainer Hugo Vandenheede

© VDB
Redactie KW

De Raad van Bestuur van KVK Westhoek heeft beslist om de samenwerking tussen Hugo Vandenheede en KVK Westhoek voortijdig stop te zetten.

Vorige week werd na een gesprek tussen de sportieve commissie en trainer Hugo Vandenheede in onderling overleg nog beslist om de samenwerking volgend seizoen niet te verlengen. “De visie van de club voor de komende jaren voorziet een groter accent op het inzetten van meer jeugdtalenten naast en rond ervaren spelers, met een grotere regionale verbondenheid.”

“KVK Westhoek blijft realistisch ambitieus in haar ongewijzigd gebleven sportieve doelstellingen voor de komende jaren“, motiveerde de Raad van Bestuur toen de beslissing voor het beëindigen van de samenwerking. Vanavond besliste de Raad van Bestuur van KVK Westhoek om de samenwerking voortijdig stop te zetten.

“De tegenvallende resultaten van de afgelopen 6 weken liggen aan de basis van de stopzetting. We wensen Hugo oprecht te bedanken voor zijn werk bij KVK en wensen hem verder succes toe in de toekomst. De sportieve commissie start de zoektocht naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal”, stelt de Raad van Bestuur in een persbericht.

(EG)

KVK Westhoekhttps://www.facebook.com/KVKWesthoek/https://www.facebook.comFacebook1

De Raad van Bestuur van KVK Westhoek heeft beslist om de samenwerking tussen Hugo Vandenheede en KVK Westhoek voortijdig…

Geplaatst door KVK Westhoek op Dinsdag 18 december 2018

rich1.0https://www.facebook.com/KVKWesthoek/posts/1221866661300738552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier