KVC Wingene verliest topper tegen leider Eppegem

Jeremy Brogniez van KVC Wingene. © a-Bart

Tegen leider Eppegem kreeg KVC net als in vorige wedstrijden een vroeg doelpunt tegen en startte dus met een achterstand. Voor de rust kwamen ze opnieuw gelijk via een strafschop. Na de pauze herhaalde zich dat maar een voorzetschot in de laatste minuut was er teveel aan.

Kapitein Lahousse was er niet bij en reeds in de aanvang liet dat zich voelen toen de leider scoorde. Kissi was gevaarlijk en kreeg een strafschop toen hij foutief gestuit werd in de zestien. Brogniez zette die feilloos om. Kort na de rust scoorde de thuisploeg een tweede maar op het uur herhaalde het Wingense scenario zich. Penaltyfout op Kissi en opnieuw Brogniez achter de bal en raak.

Wingene ging dan op zoek naar winst maar de doelman van Eppegem, Leemans, hield op mirakuleuze wijze zijn netten gaaf. Wingene bleef vechten maar als Kissi de tweede gele kaart onder de neus kreeg was het minder. In de slotminuut kregen ze dan het deksel op de neus toen een voorzet via binnenkant paal verlies betekende. KCV verdiende zeker een punt en had zelfs uitzicht op winst.

(WD)

FC Eppegem – KVC Wingene: 3-2.

KVC Wingene: Verhulst, Van Fleteren, Vansteenkiste, Van Landschoot (86′ Leman), Demaitre, Brogniez (86′ Lemen), Lingier (57′ Petrovic), Kissi, Flederick (80′ Berquin), Hoornaert, Bruning.

Doelpunten: 3′ Boudart 1-0, 37′ Brogniez 1-1(pen.), 53′ Heyvaert 2-1, 60′ Brogniez 2-2(pen.), 90′ Breugelmans 3-2.