KVC Wingene pakt in blessuretijd verdiend de volle buit

Michael Kissi scoorde de winnende goal voor Wingene. © (Foto VDB)

Eindelijk nog eens een winstpartij voor KVC. In vorige wedstrijden werden al te vaak in de slotminuten punten weggegeven. Nu wist Michael Kissi in de 91ste minuut te scoren en een verdiende Wingense zege binnen te halen tegen Jong Lede (1-2).

Op een veld waar het heel moeilijk voetballen was klom KVC Wingene op voorsprong via een wereldgoal van Denzel Van Fleteren met een 40-meter-schot in de blessuretijd van de eerste helft. Jong Lede kwam gelijk op goed 10 minuten van het einde maar de bezoekers gingen vol op zoek naar winst. In de slotminuut werden zij daarvoor beloond. Nu kunnen zij vol vertrouwen en een gerust hart naar de derby tegen Zwevezele toeleven.

KVC Wingene: Verhulst, Vermeulen, Lahousse, Vandewiele, Van Fleteren, Flederick (86′ Wittesaele), Bruning, Hoornaert, Van Roose, Petrovic (79′ Brogniez), Rushiti (64′ Kissi).

Doelpunten: 46′ Van Fleteren 0-1, 79′ Mertens 1-1, 91′ Kissi 1-2.