KVC Wingene doet met winst een goede zaak

Jeremy Brogniez scoorde vanop de stip. © (Foto VDB)

De eerste helft had niet veel om het lijf. Na de rust nam Wingene het initiatief en scoorde vanaf de stip. Daarmee komt het op de tweede plaats in de stand.

Veel middenveldspel, enkel hoekschoppen en foutjes aan beide kanten. Geen kijkstuk om over naar huis te schrijven. Na de rust tapte KVC uit een ander vaatje. Het eiste de bal op maar moest toch wel opletten voor Mariekerke dat een schot via de paal zag buiten lopen. Wingene was niet aangedaan en toen Brogniez in het straatje werd gestuurd pakte hij de bal met de borst mee maar werd foutief gestuit in de zestien. Hij zette de terecht toegestane strafschop beheerst om. Blauw-wit had nog een kans op de 2-0 maar die werd net gemist. Het slot was niet echt spannend en Wingene kon de wedstrijd verdiend winnend afsluiten. Door puntenverlies van de concurrenten schuift KVC op naar de tweede plaats.

Speelden: Icket, Lahousse, Demaitre, Berquin, Van Landschoot (78′ Lingier), Van Fleteren, Van Steenkiste, Brogniez (86′ Bruning), Hoornaert, Kissi, Fladerick.

Doelpunt: 68′ Brongniez 1-0 (pen.)