VIDEO Supporters KV Oostende nemen filmpje op om ploeg te steunen tegen Anderlecht

De KVO-supporters namen vrijdagmiddag een filmpje op om KVO te steunen voor de trip naar Anderlecht. © FRO
Redactie KW

KVO-fans geloven in een stunt van hun ‘weireldploegsje’ op verplaatsing tegen Anderlecht.

Filip Denys en co willen zoveel mogelijk KVO-fans warm maken om de verplaatsing naar de hoofdstad te maken en een zege te forceren tegen paars-wit, de nieuwe ploeg van KVO-weldoener Marc Coucke.

“We hebben met KVO alles te danken aan Marc Coucke, maar dit seizoen moeten we met een nieuwe ploeg, een nieuw bestuur en een nieuwe trainersstaf onze eigen weg gaan. Tegen Moeskroen zijn we minder goed gestart, maar we hebben dat rechtgezet. Na de rust zagen we een herboren KVO. We zijn zeker niet kansloos tegen Anderlecht. Als supporters moeten we onze jongens steunen. Daarom maken we vrijdagmiddag een korte filmopname in ‘t Valentientje bij ex-KVO-speler Tony Obi in een van de supporterslokalen”, klinkt het.

Het filmpje komt op Facebook en op de website van KVO. “De bedoeling is dat we met duizend man aanwezig zijn in Anderlecht om KVO te steunen. Als we zondag winnen van Coucke en paars-wit, pakken we volgende week uit met een nieuwe, spectaculaire actie voor de spelers. Tony Obi heeft beloofd dat hij, als tegenprestatie, de hele avondverkleed als vrouw in de bar van de Versluys Arena zal werken. We willen tonen dat we achter de club staan.”

(FRO)

https://www.youtube.com/watch?v=7KYoEgd9N0U