Sam Lietaert neemt ontslag als directeur van KVO Se’Academy

Sam Lietaert neemt ontslag als directeur van KVO Se'Academy. © foto FRO
Redactie KW

In onderling overleg met de directie van KV Oostende heeft Sam Lietaert besloten om zijn functie als directeur van de KVO Se’Academy, de jeugdopleiding van KV Oostende, stop te zetten. KVO-woordvoerder Wim De Meyer gaf uitleg.

“Sam Lietaert heeft deze beslissing genomen om zich toe te leggen op de verdere ontwikkeling van zijn eigen bedrijf Campro, beveiliging -en alarmsystemen. Voor zijn job moet hij te vaak naar het buitenland, waardoor hij dit niet meer kan combineren met zijn opdracht bij de KVO-jeugd. Sam Lietaert blijft wel nog enkele commerciële contacten van KV Oostende onderhouden en zal de jeugd en het eerste elftal uiteraard blijven volgen als supporter”, aldus Wim De Meyer.

“In afwachting van de aanstelling van een opvolger zullen de huidige medewerkers van de KVO Se’Academy de taken van de directeur opnemen, om zo het volgende seizoen al voor te bereiden. KV Oostende bedankt Sam Lietaert voor zijn inzet en engagement de voorbije maanden en wenst hem professioneel en privé alle succes toe.”

(FRO – foto FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier