Marc Coucke rondt verkoop KV Oostende af, donderdagmiddag meer uitleg

07/02/18 om 19:59 - Bijgewerkt om 20:41

Marc Coucke heeft de verkoop van KV Oostende afgerond. De club stelt donderdag om 14.30 uur haar nieuwe eigenaar en voorzitter voor op een persconferentie.

Marc Coucke rondt verkoop KV Oostende af, donderdagmiddag meer uitleg

© BELGA

Coucke start op 1 maart als nieuwe voorzitter van landskampioen Anderlecht. Die functie valt niet te combineren met zijn voorzitterschap bij KV Oostende. Woensdagavond tweette Marc Coucke "Deal", gevolgd door drie hartjes in de kleuren van KVO (groen-rood-geel).

"De voorbije weken is er druk geschreven en gespeculeerd over de overname van KV Oostende", opent de kustploeg. "Er doken veel namen en verhalen op en het dossier zat de voorbije dagen effectief ook in een stroomversnelling. Donderdagmiddag volgt meer duidelijkheid, met een persconferentie waarin de nieuwe eigenaar en voorzitter wordt voorgesteld. Tot donderdag 14.30 ur zal niemand van KV Oostende beschikbaar zijn voor enige toelichting bij deze wending"

(Belga)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!