KVO op stage: dat is genieten van de Spaanse zon, maar vooral hard labeur

12/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 11/01/18 om 09:15

Het is intussen een traditie geworden: KVO dat in januari richting de Spaanse zon trekt om de tweede seizoenshelft voor te bereiden. De vorige twee seizoenen was de kustploeg in volle strijd voor play-off 1, nu wordt het hinken op twee gedachten. De twee thuiswedstrijden winnen tegen KRC Genk en KV Kortrijk betekent dat KVO play-off 1 nog mag ambiëren, twee verliesbeurten wil zeggen dat het nog bang achteruit kijken wordt. Daarnaast is voorzitter Marc Coucke er ook aan zijn laatste maanden als voorzitter én eigenaar bezig. Benieuwd hoe de spelersgroep daarop zal reageren. Maar eerst volgde dus de stageweek in Roldan, nabij Murcia. Een sfeerverslag.

Zaterdag 6 januari

De eerste spelers druppelen al om 7 uur in de Oostendse luchthaven binnen. Niet toevallig zijn jongeren Jelle Bataille, Robbie D'Haese en Siebe Van Der Heyden als eersten op de afspraak. Zij werden na enkele maanden weer overgeheveld van de beloften naar de A-kern en voor hen staat deze stage gelijk aan een eerste schooldag. En op een eerste schooldag wil je niet te laat komen, toch?
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!