KVO moet extra uitleg aan licentiecommissie

22/03/18 om 09:56 - Bijgewerkt om 13:09

KV Oostende heeft er alle vertrouwen in een licentie voor volgend seizoen te zullen krijgen van de licentiecommissie.

KVO moet extra uitleg aan licentiecommissie

Peter Callant en Marc Coucke © BELGA

Woensdag, bij een eerste behandeling van het dossier, kreeg de kustploeg een positief advies. "Maar de licentiecommissie had nog een aantal bijkomende vragen. Begin april moeten deze vragen worden beantwoord", laat de eersteklasser weten.

"Een overnamedossier is altijd complex en het is dan ook niet onlogisch dat de licentiecommissie nog bijkomende vragen stelt", zegt algemeen directeur Patrick Orlans. "Onze eigen mensen en externe professionals hebben keihard aan dit transparant en correct dossier gewerkt. De vragen zijn enkel om extra toelichtingen, maar we geven alle uitleg zodat dit allemaal snel in orde komt. We hebben er alle vertrouwen in de wijsheid van de commissie."

De problemen zouden zich onder meer situeren rond de kwijtschelding door oud-voorzitter Marc Coucke, die naar Anderlecht overstapte. Naast Oostende zou ook Eupen meer uitleg moeten verschaffen aan de licentiecommissie.

(Belga)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!