KV Oostende krijgt licentie toegekend voor komend seizoen

11/04/18 om 15:46 - Bijgewerkt om 16:43

KV Oostende heeft officieel zijn Belgische en Europese licentie voor het seizoen 2018-2019 toegekend gekregen.

KV Oostende krijgt licentie toegekend voor komend seizoen

KV Oostende afgelopen weekend in actie tegen Eupen. © BELGA

"Binnen de club twijfelde er niemand aan dit een probleem zou vormen, maar na de eerste zitting wou de licentiecommissie nog een aantal verduidelijkingen rond de overname. Vorige week gaven voorzitter Peter Callant en algemeen directeur Patrick Orlans meer tekst en uitleg aan de commissie tijdens een zitting in het Bondsgebouw", klinkt het op de website van KVO.

"Woensdag viel de licentie dus in de bus van de Versluys Arena. Goed nieuws dus met het oog op volgend seizoen. Intussen is de club volop bezig met de sportieve en commerciële uitbouw voor het seizoen 2018-2019. Verschillende belangrijke partners bevestigden al hun vertrouwen in KV Oostende. Ook heel wat abonnementshouders kwamen intussen hun seizoenskaart vernieuwen. Nu nog hopen dat we de komende weken vuurwerk krijgen in Play-Off 2 en - wie weet - alsnog een spannende ontknoping van het seizoen krijgen", aldus de club.

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!