KV Oostende genomineerd voor Belgian Sponsorship Awards

KVO is genomineerd in de rubriek 'Rightsholder of the Year'. © BELGA
Redactie KW

KV Oostende heeft een nominatie in de wacht gesleept voor de Belgian Sponsorship Awards.

Elk jaar reikt het Belgian Sponsorship Forum zijn awards uit. Dit jaar is KVO genomineerd in de rubriek ‘Rightsholder of the Year’. Ook het BOIC en Telenet Fidea Lions zijn genomineerd.

“KVO dankt de nominatie aan het feit dat het een ideale gastheer is voor sponsors die hun merk of bedrijf in de kijker willen zetten. Wij denken mee met onze partners over campagnes en hoe we binnen een bepaald budget zoveel mogelijk de doelstellingen van de partners kunnen bereiken”, aldus Tine De Groote, marketingmanager van KVO.

Goede begeleiding

Zo vielen onder andere de campagnes met partners Elindus en Alken Maes in de smaak van de jury van de Belgian Sponsorship Awards. “Via de socialemediacampagne die we samen met KVO opstelden, wilden we onze online- én offlinevisibiliteit bij de supporters versterken. De actie was een groot succes en we zijn het hele KVO-team dankbaar voor de goede begeleiding doorheen het volledige project”, aldus Toreno Noreilde van energiepartner Elindus.

Ook Stijn Van Cauwer van Alken Maes beaamt dit. “Wij organiseerden een heuse Maes Pils-wedstrijd en dankzij de mensen van KVO bereikten we heel wat exposure, zowel voor, tijdens als na de wedstrijd.”

Harde werk achter de schermen

KVO is erg verheugd dat het harde werk achter de schermen zijn vruchten afwerpt. “Op 22 maart weten we of we de nominatie ook verzilveren, maar dat we bij de drie genomineerden zijn, is al een hele eer”, besluit Tine De Groote.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier