"In de file omdat mijn fans een handtekening wilden"

08/12/17 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/12/17 om 09:08

Handtekeningjagers op de autosnelweg, meer dan één miljoen volgers op Instagram en verscheidene online huwelijksaanzoeken. Ramin Rezaeian is hot in zijn geboorteland Iran. Bij KVO moet hij voorlopig echter tevreden zijn met een invallersstatuut. "Het was wel even wennen, de overgang van nationale held tot anonieme speler. Maar ik wil absoluut slagen in Europa en daarvoor moet alles wijken. Ook een relatie, ja." Een kennismaking met Ramin Rezaeian en zijn Iranese manager mét West-Vlaamse roots.

We ontmoeten Rezaeian in een Iraans restaurant in Brussel. Hij wordt vergezeld door Sina, een Iraniër die al sinds zijn tiende in België woont en opgroeide in Roeselare. "Toen ik negen was, verhuisde ik samen met mijn familie naar België", aldus makelaar Sina. "Ik ben zelfs nog nooit in Iran geweest. Ik ben nog maar 27 en zet nu mijn eerste stappen in de voetbalwereld."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!